Alkuvuoden 2016 kuulumisia

Alkuvuoden 2016 kuulumisia
19 helmikuun, 2016 jpmainos

Onnellisina ja innoissamme voimme ilmoittaa, että olemme saaneet joukkoihimme vahvistusta: Anne Karisvuo on aloittanut 2.1.2016 työt J-P Mainoksessa.

Anne on iloinen ja reipas konkari, jolla on paljon kokemusta myyntityöstä, markkinoinnista ja viestinnästä suurten brändien sekä IT-alan yritysten kautta. Hän tuo oman vahvan ammattitaitonsa palvelukonseptiimme, perehtyy mielellään liiketoimintanne ja pitää hyvää huolta asiakkuuksistamme. Kuulet Annesta varmasti lähitulevaisuudessa lisää!

Vuosi on muuten alkanut perinteiseen tapaan kiireisenä monien messujen ja uusien valkoimien lanseerauksissa. Saksassa messuja kierrettiin huikeat kolme päivää aamusta iltaan, lähes 1000 näytteilleasettajaa ja miljoonittain tuotteita käytiin läpi! Tulossa on paljon uutta etenkin tekstiilipuolelle, mutta myös kovaan tavaraan/tuotteisiin on tulossa kivoja juttuja. Osin ehkä vanhoja tuotteita, mutta uudella twistillä. Myös virtuaalitodellisuus ja robotit ovat olleet näyttävästi esillä ja nähtäväksi jää millaisia mahdollisuuksia ne tuovat mukanaan.

Iloisia työpäiviä toivottaen,

Sari, Maarit, Lauri, Anne ja J-P