Kasvata oma puu – täydellinen liikelahjaidea omalla logolla

Kasvata oma puu – täydellinen liikelahjaidea omalla logolla
11 maaliskuun, 2021 Sari Louekari

PUUNKASVATUS SIEMENESTÄ, PALKITSEVA JA HAUSKA PROJEKTI, VALMISTETTU SUOMESSA

Jokainen kasvatettu puu on konkreettinen teko paremman huomisen puolesta.

Poikkeukselliset ajat ovat kestäneet jo vuoden ja ihmiset ovat enemmän kotona kuin koskaan, tässä täydellinen muistaminen juuri tähän tilanteeseen! Liikelahjaidea, joka viestii yrityksesi ekologisia arvoja ja on varmasti mieluisa lahja sekä työntekijöille että asiakkaille.

Puun kasvattaminen tekee onnellisemmaksi

Tutkimukset osoittavat, että huonekasvit vähentävät stressiä, lisäävät luovuutta ja piristävät mieltä. Nyt kun kotona ollaan poikkeuksellisen paljon, mikä olisikaan parempi lahja kuin stressin vähentäminen, luovuuden lisääminen ja pirteämpi mieli? 

Upea tapa muistaa tähtihetket

Uusi työ, lapsen saanti, merkkipäivä — puun voi laittaa kasvamaan muistaakseen tähtihetken. Katsomalla puuta, muistaa hetken ikuisesti. Jos puun laittaa nyt kasvamaan, voi viiden vuoden päästä muistella miten eriskummallisia aikoja silloin elettiin, ja olla kiitollinen, että siitä selvittiin.

Kodinsisustusta parhaimmillaan

Ei ole olemassa omakohtaisempaa sisustuselementtiä kuin itse kasvatettu puu. Oma puu, tai vaikka useampi, tekee asunnosta kotoisan.

Ikimuistoinen lahja

Ihmiset eivät halua lahjaksi turhaa tavaraa, mutta sopivan tavaran löytäminen voi olla vaikea tehtävä. Puunkasvatuspakkaus on täydellinen lahja. Se on pieni, mutta merkittävä projekti, jota melkeinpä kuka tahansa tulee rakastamaan — ja josta lahjan antaja muistetaan pitkään.

Ei pelkästään viherpeukaloille

Oman sisäpuun kasvatus puunkasvatuspakkauksella on helppoa ja suoraviivaista. Kylvä mukana tulevat siemenet, kastele säännöllisesti ja odota.

Tilaa puunkasvatuspaketti omalla logolla

Oma digipainettu vyöte laatikon ympärille, iso painopinta yrityksesi viestille. Tai edullisempi vaihtoehto: etiketti omalla logolla.

Klikkaa tästä tuotesivulle ja jätä tarjouspyyntö!

Lisätietoja:
Tytti, tytti@jp-mainos.fi, 050 302 8081
Harri, harri@jp-mainos.fi, 050 366 2283