5 kivaa kesälahjaa

5 kivaa kesälahjaa
17 toukokuun, 2017 Sari Louekari

Viisi kesälahja ideaa henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Lahjaideamme ovat hyödyllisiä ja niiden avulla yrityksesi logo näkyy kesällä positiivisissa tilanteissa!

1. Ilmasohva. Ilmasohva on ehdottomasti tämän kesän hauskin lahja. Kotiin, mökille, toimistoon, rannalle, puistoon tai ihan mihin vain, helppo kuljettaa mukana! Ilmasohvan saa taiteltua pieneen säilytyspussiin ja kannettua selässä mukana. Täyttökin on helppoa: heiluta tuotetta ja ilma virtaa sisään, suljinmekanismin avulla saadaan riittävä ilmanpaine. Logomerkkaus ilmasohvaan tai säilytyspussiin.

2. Power bank. Vara-akku tekee kesästä huolettoman, sen avulla virta ei lopu kesken tärkeissä hetkissä, oli sitten veneellä, mökillä tai rannalla. Vara-akkuja on saatavilla lukuisissa väreissä ja malleissa, kaikille löytyy varmasti omansa. Logomerkkaus  kaivertamalla tai painatuksella.

3. Kylmälaukku. Kaikki tarvitsevat kylmälaukkua kesäisin: mökille ajaessa, veneillessä, piknikille ja jäätelö ostoksille. Kokoja, malleja ja värejä löytyy loputtomasti, varmasti myös juuri yrityksellesi sopiva! Halutessasi voimme myös teettää kokonaan personoidunkin kylmälaukun.

 

4. Grillausvälineet. Kesäisin ruoka tehdään ulkona aina, kun se vain on mahdollista. Grillausvälineet ovat siksi erinomainen lahja. Grillaussetit, -lastat, -vartaat, sekä kaikki muu tarvittava grillaukseen. Oman logon saa vyötteellä lahjalaatikkoon, kaiverruksella tai painatuksella.

 

5. Juomapullo. Auringon paistaessa lisääntyy veden tarve ja ihmiset kantavat siksi vesipulloja mukana. Vesipullot saa tehtyä omalla toteutuksella, yhdistelemällä eri värisisiä pulloja ja korkkeja, tai esimerkiksi painattamalla oman logon pullon alareunaan. Kokoja ja malleja löytyy loputtomasti.

Toivottavasti vinkeistämme oli hyötyä ja löysit itsellesi juuri oikean kesälahjan! Mikäli haluaisit saada tietää lisää tuotteista, ota yhteyttä: info@jp-mainos.fi, autamme mielellämme kaikissa liikelahjoihin liittyvissä asioissa!