Syksy tulee – Heijastavat tuotteet

Syksy tulee – Heijastavat tuotteet
21 elokuun, 2017 Sari Louekari

Vaikka vielä on kesää jäljellä, alkavat illat jo pimentyä. Syksyä kohti mennään ja näkyvyydestä on syytä huolehtia. Heijastin ei ole ainoa vaihtoehto, vaikka erinomainen onkin! Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja, joilla sinä, työntekijäsi ja asiakkaasi liikutte näkyvämmin pimeinä vuodenaikoina.

Heijastava takki

Heijastava takki on varma tapa näkyä liikenteessä. Takki on lisäksi vettähylkivä, tuulenpitävä ja hengittävä. Takki on erittäin kevyttä materiaalia, siinä on joustava kanttaus helmassa, hihansuissa ja kauluksessa. Kyseessä on unisex-malli, kokoja löytyy XS:stä aina 4XL:ään saakka.

 

Heijastava sateenvarjo

Suomessa sateenvarjolle on takuuvarmasti käyttöä ihan joka vuodenaika! Heijastava pinta tekee sateenvarjosta todella tarpeellisen tuotteen. Sateenvarjossa on EVA kahva, joka on pehmeä ja lämmin kädessä. Varjo aukeaa automaattisesti napista ja siinä on teräs runko.

 

Pipo heijastavalla logolla

Pipoon on mahdollista painaa oma logo heijastavalla värillä. Pipot ovat tarpeellisia tuotteita Suomen syksyssä ja talvessa, heijastavalla painatuksella tulee tästäkin tuotteesta enstistä tarpeellisempi. Pipon värin ja mallin voi päättää itse, samoin logopainatuksen värin. Logon saa myös halutessaan painettua pipon värillä, jolloin se erottuu selkeästi vasta hämärän tullen. Kaikille löytyy näin ollen varmasti juuri tarpeeseen sopiva pipo!

Heijastava lippis

Lippiksessä on heijastavia pilkkuja, joiden ansiosta lippiksen näkee varmasti pimeässä! Lippiksen ja pilkkujen värit voit itse päättää laajasta värivalikoimasta. Lippikseen saa helposti myös logomerkkauksen, joka näyttää tyylikkäältä. Alla olevassa kuvassa vasemmanpuoleiseen osuu valo ja oikeanpuoleiseen ei.

Kotimainen pehmoheijastin omalla painatuksella

Kotimaiset pehmoheijastimet monessa muodossa. Kiinnitysvaihtoehtoja löytyy myös monenlaisia, papukaijalukkoa ja klipsiä. Heijastimissa voi olla esimerkiksi Suomen lippu toisella puolella, ja toisella puolella yrityksen oma painatus. Jaa turvallisuutta ja tue samalla suomalaista työtä!

 

 

 

 

 

 

 

Edellä mainittujen lisäksi on tarjolla myös heijastavia hanskoja, liivejä ja vaikka mitä! Täältä voit tutustua eri tuotteisiin tarkemmin: /jp-mainos.fi/store/heijastavat-tuotteet/

 

Mikäli kiinnostuit tuotteista, ota yhteyttä niin etsitään juuri sinun tarpeisiin sopiva tuote;

info@jp-mainos.fi. Turvallista syksyä kaikille!